Foto’s en verslagen

 

Scala Breugel wil zowel leden als niet-leden informeren over onze activiteiten. Hieronder links naar diverse fotogalerijen en verslagen.

 


Fotogalerij 2021-2022
Een galerij met foto’s van recente activiteiten in het verenigingsjaar 2021-2022, welke een goed beeld geeft van de diverse activiteiten van de Vrouwenvereniging Scala Breugel. Klik hier voor deze galerij met foto’s van Lia Bruin.

Verslagen

Woensdag 27 september 2023: een dag naar Tilburg, leerzaam en gezellig.

De dagfietstocht 2023 was op vrijdag 9 juni.

Een middag jeu de boules op 25 mei 2023.

Op 11 mei  2023 de jaarlijkse  busreis naar een kaasboerderij en de stad Utrecht.

Het is bijna een traditie om eens per jaar een bezoek te brengen aan De Rooi Pannen. Ook dit jaar is er op 28 maart door veel leden heerlijk geluncht. Een verslag met foto’s van alle gerechten staat hier.

Het Museum Klok en Peel stond op dinsdag 14 februari op het programma. Een verslag met foto’s staat hier.

Op 12 januari is een bezoek gebracht aan de Huijbregts Griep in Helmond; een fabrikant van poeders voor de levensmiddelenindustrie. Lees hier het verslag.

Op vrijdag 16 december was er de Kerstviering 2022. Weer eens anders dan anders georganiseerd. Een kort verslag met impressie van de welgevulde dis staat hier.

Op donderdag 24 november werd de pubquiz gehouden. Lees hier het verslag.

Een bezoek aan een bekende: Lya de Haas. Het verslag van een meer dan gezellige middag vind je hier.

De lezing door een transgender op woensdag 27 oktober: klik hier

Verslag met foto’s van de historische wandeling in Son en Breugel op donderdagmiddag 13 oktober. Het verslag is van Han Methorst, de foto’s van Lia Bruin. Klik hier om te lezen hoe leerzaam deze middag was.

Verslag van een middag kegelen in de Vresselse Hut op 5 oktober
12 dames en 1 supporter hadden een gezellige en ontspannen middag. Nellie Visser schreef ter plekke een kort verslag. Klik hier voor haar verslag met foto-impressie.